onsdag, juli 29, 2009

Tärnamarknaden.....

... ja självfallet va vi där =) Mena man måste ju bara dit för dom bruka ha rätt bra stånd där, men vi kunde ju för fasiken fått bättre väder. När vi gick där va det spöregn och så blött så efter nån minut va mina skor dyblöta.
Såg några bra stånd, köpte bland annat en poncho som ä så mysig att ha nu på kvällskvisten ute. Köpte också sockar, plastmaskin (en sån där man lägger plastfolie i och så trycken man på locket kapar den av plastfolien, välldigt behändig), nå godis, väskor, duk...ja det va väll det tro ja =) Skulle nog ha köpt mer om bara det inte regna och alla stånd kunde va öppna, vi drog efter vi gått typ två varv. Mamma ringde och fråga vart vi va så jag tänkte det ä bättre att avrunda =) Satt oss i bilarna och jag fick byta sockar och skor, sedan begav vi oss till Tärna Vilt för att köka och köpa torke kött =)

Där tog jag denna fina bild på far och dotter, dock ville inte dottren heeeelt va med på noterna =)
Vist ä Marre fint med svart hår, färgade det på fredag... tycker hon vart riktigt snygg .. *hotti* ..
Vi käka fläskkarre, uppstekt potatis, rök och svamt plus lite sås och sallad. Det va myyyycket gött, å det ska det faan va mär man betala 125 kr per portion.

Vi va föresten fyra bilar som följdes åt, först Farbror Bror och Inga-lill, sedan Mamma, pappa, jag och Erik, sedan Erik, Karro och Marre, sist va Henrik, Linda, Lars, Tova och Maja =) Vi va helt enkelt en liten karavan...
Ja det va rätt bra dag, dock kunde det ha slutat regnat när vi va där och inte efterät vi va där =) Å så Tärnavilt vart jag besviken på.....dom bruka ha bra renkött som ä tjocka och mjuka. Men nu var det småbilar och tunna bitar som va STEEEEENHÅRDA.....det va uselt så in åt hellvette ... skämmes!!!

Hojt!

3 kommentarer:

Elina sa...

Ja, jag hörde på omvägar att det var den blötaste Tärnamarknaden på länge! Måttligt kuligt. :) Men en sån där plastfoliegrej! Det är bra skit, det! Vi fick en av Tommys pappa ett par år sedan. Han sa att han knappt kunde leva utan den, och nu kan inte vi heller det. :)

Verkar iaf som att ni hade en jättehärlig semester med mycket familj och vänner. Thuper!! :D

Tina sa...

Ja ni verkar ha haft det trevligt både före o efter bröllopet o men de är mycke jobb bakom en festlighet.
Ha det gott!

Kiwi sa...

Jo, det ha vart underbart på semestern, å ett bröllop är ju förhoppningsvis bara en gång man gör =)

Kram på er =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...