måndag, juli 27, 2009

6:te semesterdagen...

... å nu börjar verkligen bröllopsdagen komma. Vi börja få mycket klart så denna dag vart det finputtsning överallt och fullt upp med dukningen för Fredagen skulle vi bara ta hand om maten.
Erik-Fabian....våran barternder för kvällen sniffade på lite spritflaskor för att känna om det va den äkta varan. Det fanns verkligen sprit i överflöd och öl/dricka/cider/vin så vill man bli full så är det lätt kirrat =) Den gröna ni ser där, Baja Päron är så underbart god. Man ska ta lite av den och så blanda med mjölk.... Det framhäver päronsmaken bättre, full kan man bli =) Men det fanns många andra likörer också som va supergoda. Antar att Whiskey är mer manligt så det lär väll gubbarna hopa sig över =)
Presentbordet!
Här är matbordet som varmrätten och Tårtorna kommer stå på. Uppbyggnaden som är byggd ska brödet stå på, plus lite servetter som vi ser här =)
Askarna kommer fram när Tårtorna kommer fram, lite små sak som är söt. Någe som man kan sätta tänderna i liksom =)Dukningen nästan klar, ska bara upp lite ballonger, rosenblad...ja....så äre väll klart =) Å så ska juh häfterna jag gjort ut på varje bord. Vart riktigt stolt över häftet .. Kiwi kan lite skit =)

Fredagen tog jag inga kort, va i full gång med att göra förätten. Det vart Kiwis favvorit, någe som jag hittat på som jag bara avgudar.

Förätt: Räk/laxröra i tunbrödkorg med sallad,gurka och tomat.
Varmrätt: Tjarlaknörl, potatisgratäng, rödvinsås, sommarsallad, cloeslow sallad & tunnbröd.
Efterätt: Bröllopstårta.
Vickning: Varmkorv och bröd.
Häftet som låg vid min tallrik blev juh självklart spilld på så ni få stå ut med fläckar. Kan va svårt att läsa men ibland man kan klicka på bilderna för dom ska bli större...kan gå denna gång....










Nu äre sista dagen före bröllopsbilderna så imorrn kommer bröllopsbilder =) Dock kommer det bara några efterssom framkallningen inte kommit än....*buhu*....
Hojt!

3 kommentarer:

lilalili sa...

Vilka underbart fina häften du gjort! Det måste vara roligt att spara ett sådant som minne :)
Ha en riktigt skön tisdag! Kramis

Elina sa...

Jäklar vilka fina häften Kiwi! Super söta! Bra gjort!! :D :D :D

Kiwi sa...

Tack tack =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...