måndag, juli 27, 2009

Del 2...


... på 4:de semesterdagen =)
Efter vi vart på Laisok och fixat lite med bröllopet så vart det grillning, korvspett och så en härlig sommarsallad till det, plus då också potatissallad =) Mumma som alltid när jag gör käk (darn va självsäker jag vart då=)

De va en härlig sommardag så man satt med shorts och linne ute på altan och tyckte det va varmt. Självklart va det väll också rätt varm och det vart väll inte kallare för att man va och höll på i laisok, flytta bord och stolar och kolla genom alla rum för att se vart man skulle lägga alla =)
Men en kall cola och en kall öl gör att man svalnar ganska fort, flera kalla ölar gör att man blir full...nähääää du vill inte mena ;)Marre va på upptåg mor sommarhuset. Kolla man på hennes klädsel kunde mna ju tro att det liksom ä vinter ute....saknas bara toppluvan =)

Långt där borta ser vi oväder komma, vi hade tur att det inte kom utan höll sig på sin kant =)Marre busar med Tova och Maja kollar på. Maja liksom mer håller koll för att se att Tova inte gör någe dumt med Marre =) Det är så fränt för Marre kan sitta på altan och så lååångt bort börja man höra två barn skrika (Marrrrreeeeee, MAAAAAAAARRRRRREEEEE, Marianne, MAAAAAAAAAAARIANNE) tänka sig om grabbarna är lika heta på henne som ungarna. Ojoj, då få broder stå med geväret i högsta hugg i dörr öppningen. Höll på garva ihjäl mig när jag hörde att en liten friare till Marre vart så jävla rädd han våga int va i huset för Fabian va där....ja i och för sig se min broder rätt grym ut, nästan lite farlig =)
Busfröet Maja =)
Lars va inte bara busig utan också välldigt tjicklig. Erik gav han en omgång =)
Hmmm, stal plattsen för Marre =)Att bli tippad över räcket är väll kanske inte så kul alltid men Tova gillade det än fast hon har ögon stora som tefat =)En bit av jag och så ha vi Erik, lite lugnt i ungefär 1 minut =)

Ja, lite bilder på alla kära och nära. De va 4:de dagen på semestern det och fler bilder är på väg...vi närmar oss bröllopet för fulla muggar =)
Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...