tisdag, augusti 04, 2009

Augusti...

.... är underbar för mig. Man har värmen kvar i luften men samtidigt blir det så mörkt på kvällen att man kan tända små fönsterlampor, ljus och ljusslingor =) Satte förra året ut en ljusslinga som går efter altan, tog aldrig in den utan lät den sitta. Så nu för nån dag sedan satte jag upp den i riktiga krokar så nu sitter den fast. Drog fram en kabel till den och tände, satt över en timme på altan och bara mös. Man sitter och kolla på lamporna, njuter av mörkret och lyssnar på alla ljud.
Inomhus tänder man små lampor och ljuslyktor lite överallt. Kan inte ha vanliga ljus tända som inte ha skydd runt sig för jag ha en speciell fröken med burrig päls som är verkligen överallt. Hon har inga gränser om man säger så. Vill inte se henne säga *poff* precis. Å så är jag eldsäker, ett ljus i en aluminiumlykta kan man lämna och bränna hela vägen ned utan att huset kan ta eld. Ha gjort det ett antal gånger, gilla mina lyktor =)

Får nu i helgen besök av mor och far, ska fara till stan och göra den osäker =) Ska köpa två pinnar som man kan sätta ned i marken som man sedan hänger en lykta ifrån. Jag ha lite idéer innan nån kommer med snö och frost =) Folk kan säga att jag är tidigt ute och dom har nog rätt, kan inte rå för att detta är min period, börjat tänka på jul redan =)

Annars är det rätt lungt här hemma, Erik är i Umeå å jobba å jag slavar hemma =) Klipper lite gräsmatta, trimma, ta hand om blommor, städa,tvätta, diska och allt sånt där jag bruka göra.
Rädda mitt jävla WoW konto igår också, dumma dumma dumma hackare som tro dom ska komma åt mitt konto men det kan dom fullständingt skita i. Nu är det i alla fall tilbaks efter ha snackat med Blizzard (högsta hönsen), fick snacka engelska och märker hur dålig man är på komando liksom. Men sedan när man hade snackat med dom ett tag och kände att allt skulle ordna sig och oron försvann då vart det flytande.
En av dom sa " - Du är Svensk va?!? " ja bara garva och sa ja =) Sedan när det börja gå smort garva en till och sa " -Jaha, ha nervositeten försvunnit nu?!? " När man ska säga någe snabbt och man är arg samtidigt nervös blir det en väääälldigt stor svengelska av det hela, men dom fatta va jag mena i alla fall =)

Annars nu så ska jag börja att bygga en fågelholk, en kopia av huset. Har svårt att tro den kommer bli klar i år men det gör inget. Jag har ju i alla fall någe att hålla hjärnan igång med =)

Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...