onsdag, april 01, 2009

Påsken inställd...

... eller ... ja .... inte hela påsken vill säga utan bara själva påsk resan upp till sommarstugan. Det kom en massa skit i mellan så det blir att stanna hemma här, ska hålla på med veden och kapning av bräderna till huset för när vi ska bräd fodra. Så man kan väll påstå att vi ha det vi gör i alla fall. Lite besviken är man dock i alla fall efterssom man är så sällan i stornäs, men vi resonera som så .... stornäs står nog kvar ett år till =) Kommer att va rätt så mycke uppe nu i sommar, både Marre som går ut 9:an, storumandagarna, bröllop å allt sånt. Så släkta se man juh ändå =)

Bilden som är på min söta lilla kisse vart tagen i helgen, jag busa upp Myst så hon tog ut det på gardin stången. Den fick sig både en höger och vänster tass =) När matte busar upp henne får hon tupp guck och river halva huset, men det är dock så kul ändå ;) Det är bra att ha lite fart på henne, då ä hon snällare på kvällen/natten. Finns annars en stor risk hon leker katt krig på natten ... som hon dock gjorde i söndags natt =/
Det börja tina rikligt ute nu, vägen ned till källaren är gööööörig. Å vägen till posten är göööööörig, å vändplanen här ute är blöt. Nu börjar den dära fina insjön växa där...man bruka få bada lite ;) Sitter och kollar ut på det fina vädret, jag ska själv ut snart men väntar på att nysnings tiden ska bli klar. Det är skönt att va ute nu när det tinar så mycket, fåglarna kvittrar på ett annat sätt å solen värmer så skönt. Dock finns det inte så mycke att göra ute, man eldar.... busar med vovven, hämtar posten och bara väntar på de ska tina mera =)
Nä, nu ska jag ut och säga hej till svärfar, kanske ta några bilder....
Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...