lördag, april 13, 2013


Tonfiskröra


  • 2 burkar tonfisk i olja
  • 1 liten paprika
  • 1 liten purjolök
  • 1 röd lök
  • 2-3msk lätt majonäs
  • 1,5 dl lätt grädde
  • 1 burk röd rom
  • lite kaviar
  • sea food krydda (1-2 tsk kanske ? svårt att säga =)
  • 1-2 msk tomatpurre
  • 2 hårdkokta ägg
Finhacka paprika, rödlök och purjolöken och vänd i en skål. Häll bort olja från tonfisken och finfördela, vänd i bunken. Sedan i med allt utom äggen, rör om och smaka av. Vill du ha mer salt he i mer kaviar....inge salt ska behövas alls. Hacka äggen fint och vänd försiktigt ned i tonfiskröran, inte mosa utan vänd ned. 

Servera till sallad, baguette, rostat bröd, taco ships.....går att servera till så många olika saker =) Kan både ätas som en lunch eller varför kanske inte som middag på sommaren. Gör en sallad med lite gurka, tomat, sallad och melon och så tonfiskröran till det...

Smaklig måltid!

Hojt!

1 kommentar:

Sara sa...

Mums, detta måste jag prova!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...