lördag, april 13, 2013

Besök av Pia och Thea .....

 .... i tisdags fick vi besök av lilla Thea och Pia. Va kul att se hur Myst reagera eftersom hon inte är så jätte förtjust i barn. Men hon va jätte duktig och va i samma rum, nyfiken på vad det nya som va på golvet va för något =) Gick inte så jätte nära men samma rum, stort plus. Om nån månad ha hon juh som inget val, kommer va skrik och gnäll så det är bäst hon vänjer sig :P 
Vi fick väcka Thea så vi skulle hinna träffa henne lite i alla fall medans dom va här. Därav lite slö och inte såååå leagalen som barn i vanliga fall. Man ta det lite chill när man nyvaknat, måste juh fatta vart man är....vem det är som pratar och stirrar på mig och va tusan är den där håriga saken på marken för något. Den rör juh på sig....



Morbror Pelle tog fram en av dom stora gose björnarna, blicken från Thea säger allt...."Den va söt men vem ä du ? " =)



Fotomodellen för en dag =)


Mat va väl sådär just nu men hon fick i sig det, älska miner som barn gör när dom ska äta något. Nu va detta ändå inget nytt, hon testat det tidigare så hon visste ungefär vad hon skulle få. Men som när man ge dom något surt eller dyligt.....åååå jag älska det =)



Ä man int söt sä säg! =)



Mamma Pia och lill Thea....


Nu när man börja göra bounce bounce så vart livet lite roligare helt klart =) Allt kommer från en Tiger i Nalle Phu som säger bounce bounce tigger bounce och stutsa upp och ned. DEN bara måste jag ha sedan när lillen kommer, älska den så mycket =)



Ooooo, skägg =) Undra just hur ont Pelle kommer få sedan :P


Mössa aaaaav, behöver man verkligen mössa ?!?! =) Bästa är att lägga dom i sin overall så dom ser ut och blir en michelin gubbe, då kan man sätta på mössan och småle..."testa nu att ta av den" ;)

Trevligt att få sällskap en dag, få se när nästa gång blir då =)

Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...