fredag, juli 08, 2011

Midsommar 2011

Midsommarafton 2011 vart kanon om man frågar mig. Vist, vi kunde fått bättre väder men det va inte spö regn och inte super hett så jag är mycket nöjd. Lekarna gick som på räls, glömde helt å hållet bort tre av mina favorit lekar som faktiskt va klara för att lekas....min hjärna va någon annanstans =)

Vart två lag i år också, här ser vi lag Blå...med andra ord ÄLGARNA ;)
Dom va inte snabbast på tipps rundan presis men dom fick fler rätt än de röda laget =) De började starkt på 5 poäng men ingen visste väll vart kvällen skulle sluta ..... tänka sig att vi höll på från klockan 13,30 till 00,30 å leka....kan ha vart ända till 01...hade inte full kontroll =) Men jag tro alla hade kul, de verka då som det...de va ingen som grät när dom for. Något berusade men de ba gött, de man ska va juh ;)


Marre mupp kollar igenom tipps rundan svaren för att se om allt ser bra ut. Å så står hon vid aptitretarbordet ... matvrak ;)


 Andre, David och Kee funderar på livet svårigheter...."Äta en bit till eller vänta för att se om någe mer kommer in" ;)


Här ser vi nästan hela lag Röd, även kallad RÄVARNA. Bara Magnus och Erik som saknas ;)


Aptitretar bordet består av bål (alkoholfri och en med), skink rullar, honungs melon, ölkorv, phyllis, laxrulle, tunnbröd rulle.....


Ibland kan man hitta alla lag lite utspridda....är dom inte med laget fastna dom här inne ;)



Ser slött ut Andre ;)


David och söt Sara =)


Va köket känns litet när man är 14 pers....att alla får plats är helt underbart ;)


Frågorna var kluriga i år.... tv-serier =) Inte alla som sett lika många tv serier som jag så dom är lite borta ;)


Första leken, Sommarskider utomhus och här ser vi hur lag blå kämpar sig till sista plats tyvärr. Men bra kämpat grabbar =)


Andra leken vart Ägg-rally, man ska ha en sked i munnen och på den balansera ett ägg på. Hela vägen uppifrån och ned...hinderbana såklart ;)




Tredje leken vart Ägg kastning, vilket innebär att man tar en från laget och stället mot sitt lag. Laget ska i sin tur kasta ett ägg till sin lagkamrat som i sin tur ska fånga det helt. Den som har flest hela vinner...men....här såg jag....man ska ha större mellanrum mellan den som kastar och den som fångar =)



Skydds utrustning kallas detta ;)


Var bara en som gick sönder och det vart tyvärrs Schaumans...sorry mannen....bättre lycka nästa gång ;)

Efter detta blev det förätt, tunnbrödkorg med sallad, tomat, gurka och en skaldjurs röra. Å så fick en en typ av korv, skink röra.....mums! Glömde ta kort på typ alla rätter....jag hade som icke tid ;)


Sen vart det lekdags igen...denna gång vart det Gissa kändisen - manliga =) Man ska para ihop bilden på en kändis med rätt namn på ett papper.....Nordin kunde ett antal...ett tecken på någe ?? ;)))


Delade upp lagen så att ett satt i vardagsrummet och ett i matsalen. Han också med musik frågor...gissa artist och låt =)


Undra just vad hon hade i flaskan ;)


Den flaskan behöver jag inte undra över ;)


DU...skulle behöva en flaska ;)


Middag - Grillad fläskkarre, fläskfile, kryddkorv, rödlök/feta ost sallad, kiwi sallad, sommar sallad, surdippa, tzatziki, gräslöks dipp, potatissallad, tunnbröd...mums... =)


Runt middag kom Jenny, Magnus och Elenora och hälsa på...


Sara och charmtösen Elenora passa bra ihop.....såå....David.....när blire smått då?? =)


Bra å ha en carport, man kan fira en hel midsommar under en carport ;)


Mamma och dotter =)


Dinner time....




Jag va uttråkad så Marre mupp fick utstå en tatuering från sin faster. Kom då också på att jag kan faan inte rita...nej..icke...nepp...


Åh men...hallååååå....ba aaaaa... ;)



"Fisken jag fick va så häääääääär stor" ...ska börjas i tid =)



Armkroks tango, gå i armkrok med din partner längst ned och plocka upp en frukt och så samma väg upp igen. Meeeen, du får ALDRIG släppa armkroken =)





Fotbolls stafett, kör bollen hinderbana upp och ned. Men de är ingen vanlig boll utan mer en badboll....du ha liksom noll kontroll över den ;)







Ballong krash , sätt ballonger vid fötterna och så fort du kan ta sönder din motspelares ballonger =)


Visslings leken, mohahhaahaha.....stoppa 6 stycken mariekex i din mun. Tugga men får ICKE svälja och sen när du tuggat sönder...vissla du gamla du fria...först att vissla vinner =)



 Ballong stafett, klä, fast en ballong mellan bena och kuta och ned för hinderbanan utan att spräcka den. Det är faan inte bara =)

Mohahaha....Kee spräckte sin....ballong alltså =)


Lite långt ned men vist...det kan gå =)





Äppel Fejja, ta tag med munnen äpplen som ligger i en hink med vatten. Rulla sedan i mjöl och lägg upp på tallrik =)



Schauman va så jävla snabb på denna lek att han spotta ut äppelbitarna i skallen på Sverra. Han va riktigt duktig på denna lek.....



Lag Blå - Älgarna
Martin, Sara, Marcus, Jenny, Schauman och Sverra


Lag Röd - Rävarna
Davva, Ecke, Kee, Magnus, Tjabo, Marre 


***** Midsommar 2011 *****

Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...