söndag, december 19, 2010

Pappa fyllde år....

..... i går så jag och Erik packade väskorna i Fredags kväll och körde hem till mor och far. Snön jäddrar i mig vräkte ned på några ställe men allt gick bara galant och köra. Nästan inga bilar på vägen, inga lastbilar och inga renar. Såg en räv det var allt.....
Hade små tävlingar om hur många bilar vi skulle möta och hur många lyktstolpar mellan vissa ställen, hur många djur vi skulle se...ja....jag vann allt utom en lek... MOHAHAHAHAHAH =)
Erik jobbade juh först 12 timmars pass å så hem å slänga allt i bilen så iväg så vi var framme runt 23. När vi sen fick i säng oss runt 2 på kvällen slockna vi båda två å sov till klockan 10,45...*hehe*....sköööönt att sova ut =) Hade stängt dörrn så man hörde aldrig när någon va och kuta runt och så vare kallt i sovrummet.... å så måste jag påstå att jag tro mor och far har någe typ av sov medel i huset.....man sover alltid länge där ( om det inte är sommar och +30 vill säga )




Pappa fyllde juh år i Lördags och en av sakerna han fick av oss var tre stycken set av torx och insektsnycklar. Men dom som hade gjort dom hade skruvat fast dom tre i en hord papp skiva så att få loss den papp skivan gatt man skruva loss en skruv på alla set'erna. Det fick Lars som uppgift att göra, gick bra för han än fast han gatt göra om två gånger för det saknades två brickor som fallit ur =)



Andra presenten var en sorterings låda som är bra för både skruvar, muttrar som allt annat tjaffs =) Han fick också en verktygslåda så nu ha han mer allt fylla med prylar.. =)



Hårfager är han också, han skulle behöva en borste eller en sax men han vägra båda två verkar det som. 



....*host* så här ska blommor se ut när dom mår bra....om jag kanske visar bilen för mina blommor kanske dom FATTAR poängen ;)




Awwww, jag vill också ha en stor tomte ute..... men jag ha sagt att " Inga stora tomtar eller isbjörnar fråns bron och altan är klar så jag kan ha dom där på" ...*suck*...hata redan nu det jag sa.....men snart ska jag proppa bron med tomtar, om ett år eller två =)



Bland den coolaste tomten som finns ;)



Jag hitta mor också.....hon va inte så långt borta ;)



Morsan hade en snygg blomgrupp på bordet...tyvärr se man bara hälften av den här....




Erik, Marre och Karro kom på lördag för att fira farsan så det vart lite köpt smörgåstårta från bilisten. Jaaaa, mitt betyg för den tårtan va nog....4 av 10 poäng måste jag säga. Alldeles för torr och ingen smak...nä, Kiwi gör bättre tårtor helt klart. Jag är alldeles för bortskämd med hemma gjorda smörgåstårtor för att klara mig en köpt, men den slank ner ändå =)


Erik och Marre de Muppo! =)




Fabian min broder , Karro och så hårfager... 



Mor, far och en bror...hade tänkt säga någe jävligt dumt här men jag håller det för mig själv  =)






Öh, öh....döh....ööö......hårstrååååååå....ööö.....höööhööööhöööö.....



 Jag fick en tunga....inge illa....bättre än ett finger =)



Visst se han skäggig ut..någe kopiöst.....kom igen....raka skallen broder =)






Henrik och Linda kom senare på Lördagen så vi fick äta smörgåstårta två gånger. Vart som ingen mat den dagen men det vart smörgåstårta =)



Linda =)



Hårfagra Lars och så broder Henrik =)


Jag kan få hon å le ibland =)



Ja, å så här har vi till slut födelsedags ..barnet...gubben...mannen ??? ja ;)
Har precis kommit hem å resan ba gått gött, nästa gång vi far uppåt blir nog till Påsk....kaaaaanske tidigare. 
Nu, dags för lite WoW å sånt sedan....blire tv =)


Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...