fredag, september 12, 2008

Nu till flyttningen ;)


Det är ju självfallet inte jag som ska flytta... =) Nä, det handlar om ena av mina brorsdöttrar som går ut 9:an nu till våren. Jag fick ett sms av henna för nån dag sedan å kände hur gammal jag plötsligt vart. När min bror Erik och hans sambo Inger fick Marianne så gick jag i lågstadiet, vart trackad som fa** av klasskompisar för faster kunde man ju inte bli fråns man ä gammal för alla deras fastrar va ju gamla juh. Man ä inte så himla smart vid den åldern måste jag ta och påpeka =)

Men nu som sagt ha hon börjat bli vuxen, man känner en sån där stålthet. Känner att det är kul att hon kommer ut i livet och ska se saker. Man ha ju fått vart med ända sedan hon föddes så man ha sett henne växa upp. När hon va liten så satt jag välldigt mycke barnvakt, man fick båda mata hon och torka hon i arslet..*haha*... Ett tag där så va det folk som fråga om det va min lilla syster men njaaaa....inte riktigt. Ha alltid gillat barn så det kom ganska naturligt att leka och bara va med henne. Men som sagt, nu börja hon bli vuxen. Hon vill flytta till Kramfors å hålla på med hästar. För äre någe Marre gilla så äre hästar, grabbar kommer nånstans efter alla andra 100 saker hon gilla =)

Marre ha ju också plugg huvud så jag tror det kommer gå galant för henne i Kramfors. Jag få se till att hålla kontakten med henne och fara och hällsa på. Man kan ju inte helt hålla koll på henne där borta men det kanske är bra. Hon får liksom leva ut lite mera, se lite mera. Storuman är väll inte mycke att hänga på väggen så att säga. För en som ha flyttat därifrån så skulle det för mig kännas som en nedgradering att flytta tillbaks dit. Inge jätte illa om Storuman men det känns som om den byn, samhället, hålan ha stannat i tiden. Enda anledning man far dit är för att hällsa på släkt och vänner. Plus att man ha liksom sommarstugan i närheten så man måste passera förbi Storuman. Jag ha vänner som vägrar fara dit för att ens träffa vänner för Storuman väcker så jobbiga minnen och allmänt så känns det som man backar bak i tiden. Riktigt så illa är det inte för mig, ha bra minnen från Storuman men...ja...men..=)
Tänkte jag skulle lägga ut några minnes bilder på Marre, hon ä ju inte borta eller död eller någe sånt utan bara för att själv också ta en nostalgi tripp ;) (Å Marre, jag kunde ha lagt ut pinsammare kort=))




Hojt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha... Ja nu har jag kollat din blogg. Haha bilderna på jag där nera med Laika :D Haha Ser ju helt cpstörd ut ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...