onsdag, oktober 16, 2013

IKEA...kanske....hmm.....

... eftersom vi håller på fixa lite här hemma skulle det vara bra med en IKEA resa för att införskaffa lite saker. Måste ha några vägg hyllor, en spjälsäng till Leo, tyglådor, tavelram, kanske servis å lite sånt där plock. Så ja...skulle behöva fara dit. Hörde med svärfar att det kanske blir en resa dit nu i lönehelgen, kanske blir att höra med svärmor om hon vill sitta barnvakt den dagen så kan man ha en dag utan Leo och få koncentrera sig på att bara shoppa =)

Vi va där för några månader sedan och shoppade lite, fika en massa och hade allmänt trevligt. Mysigt att göra sådana utflykter när man mesta dels sitter instängd i en lägenhet, jag uppskattar verkligen alla utflykter man gör så man kanske inte blir allt för INSANE!!! Leo må va go men ibland äre skönt att låna ut han ;)

Hoppas bara Pelle ha fått sina pengar då som tusan i min låda dröjer som bara den. Ni vet....CSN i ett nötskal...



" vi ska bara kolla det å det kan ta nån veckan och sedan när vi fått in det ska vi kolla det också så då tar det nån vecka till och sedan när vi är klar så tar det ändå nån vecka för det tar 5 år att få tummen ur arslet"

Ok, dom kanske inte precis säger det med tummen. Saken är den att dom dragit ned på CSN personal så dom är halverad styrka som ska göra lika mycket som dom gjorde förut. Inte konstigt man får vänta men jag mena när man sitter och väntar på pengar för det är juh som hans lön så kan man inte dra ut på skiten hur länge som helst. Leo vill ha blöjor, å mat, å bilen vill ha bensin....ja det ä mycket som ska tas in i tankegången. BLÄ för att vänta...ha juh bara snart tagit två månader.....ursh!!!

Ja, få se hur allt går med detta är några av dom sakerna jag ska kolla på i alla fall.....



2 sådana hyllor i köket så man får bort några burkar och radion.....



Något för lillen att mysa i =)


Ska göra ett stort foto kollage igen så behöver en stor ram =)



7 stycken sådana så jag kan fylla hålen i hyllan...som är i sovrummet =)


En sååån söt lampa som man kanske skulle kunna ha som nattlampa till Leo =)

Ja å så vare mycke mycke mer som ska kollas på, inget jag helt behöver nu men kul att kolla liksom. Inte alltid IKEA och jag ha samma smak... men ibland kan man hitta fynd. Man skulle bara ha en miljon eller dyligt att kunna slösa bort ;)

Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...