onsdag, september 07, 2011

Bron...

 ... börjar nu på bli klar. Vi fick upp i helgen resterande räcke och överliggare. Det är mer jobb med det än vad man tror, det ska sågas lite här å lite där för att få bästa passform. Jag ritade ut räcket medans Fie kapade till det och Erik fick sätta upp skiten. Men med räcket hjälptes vi åt. det ska upp en millimeter där och ned en där....lättare om man är två.


Nu är det bara att måla vitt på resterande räcke och så ska kjolen målas vit. Efter det så ska bron va helt klar...tjohoooo....
Skulle måla i måndags men regn, skulle måla igår men regn....skulle måla idag men regn.....äre nån som beställt regn ???
Måla räcke orka man med än fast man inte har nån energi, man får juh sitta ned =) Men jag känner mig piggare och piggare, dock är jag inte riktigt happy över vissa biverkningar men håll ut i 4 veckor så blire bra igen.



Överliggaren kanske se lite....stel ut men tanken är att sedan nått år ska det upp fönster här och bli en kall farstu som min mor och far har. Men just nu är jag nöjd med detta =)




Fanns några ställen på räcket där sågningen inte tog helt ihop, det fick sig en silikon plutt =)



Iza nöjd att va ute än fast man sitter i koppel, med lite tover i käften och ett nedgrävt grisöra nån stans här så är hon på topp =)


Nä, nu damsuga uppe sedan fortsätta med mina hemmagjorda lyktor..


Hojt!

4 kommentarer:

Elina sa...

Snyggt! Inte oväntat iofs. Ser fram emot att se bild av slutresultatet, när du fått inreda och pynta bron. :D

marremupp sa...

DAMN IT LOOK'S GOOD

Kiwi sa...

Ja det vart väll inte helt fel va =) Jag ha gjort klar lyktorna som ska hängas upp också, å så tänkte jag försöka göra en blomkruka med saker från naturen. Som Hanna hade gjort på facebook, fick insperation därifrån =)

Å Marre - självfallet det ser bra ut..mena hallå ;)

Vendela sa...

Hejsan,
vad fint ni fixat! Det skulle vara roligt om ni vill visa upp ert bygge på Byggla. Är ni intresserade kan ni maila mig eller starta upp på http://www.byggla.se/Projekt/Skapa-projekt/. Jag kan ge en liten present som tack.
Hoppas vi ses på Byggla
/Vendela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...