fredag, januari 14, 2011

Skottning av tak...

 .... i Måndags vare sån där väder att solen nääästan kom igenom molnen men samtidigt så väntade man på snö för himmelen var grå och såg allmänt misstänksam ut. Man kunde skymta en bit bort en klarblå himmel och man önska man kunde flytta huset dit bara för en dag. Konstigt äre men efter ett tag av mörker, grått, snöstorm så när solen tittar fram får man en massa energi extra, att solen kan göra så mycket. 
Det var tänkt att under helgen skulle vi skotta av taket på ladugården men det kom en massa emellan, lördagen vart det svärfar som skotta av gården med traktorn och Erik skotta av bro taket. Sen frös dom båda så det vart in, Söndag vare som vanligt snöstorm här så då vare bara å glömma. Det är så skönt ute när det inte blås men hellvette när det småblåser här....känna som -40 ute men det kan va -3....det är en kall råååå luft som inte är den trevligaste precis.




Pappas projekt ligger under presenning och fryser =) Men snart äre vår så då kan pappa komma hit å skruva lite ;)



Laggorn se ut å frysa lite den också....de ä lite snö som ska bort...dom ha det dom gör. Fick frågan om inte jag också ville komma upp å leka....mmmm...NJA!



Fie är upp på taket, ja va självfallet på fel sida....måste gå runt...*suck, stön*....Jag å plumsa i snö hör inte ihop, ja kan juh råka få motion =)



När man kolla på saker som hör till sommaren som är översnöade känns sommaren så långt bort. Men vet ni va...det gör inget, snö är kul =)





Säkerhets selarna sitter på och var sin snö spade i handen....det där kallas träning. Vem faan behöver gå till gym när man bor på en gård....å behöver du det så gör du något åt hellvettes fel må jag säga! Lägg då till 6 valpar som kutar på skaran och tre vuxna som inte gör det.....mja.....då få man extra mycket motion. Svärfar skratta bara när nån nämner gym...." dom kan få komma å testa på att bo på en riktig gård" =)









Kolla, kolla.....där långt borta ser man en blå himmel....komsi, komsi här.....



Va tro ni....om man går närmre kommer den blåa himmelen närmre mig ? =)

Gjorde en panorama bild bakom ladugården....så underligt det se ut när man sätter ihop den....Ni ska tänka på att denna bild sträcker sig 180 grader. 5 bilder ihop satta, snyggt...ska testa att göra en 360 snurr å ta kort...måste se hur det kommer se ut =)

Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...