söndag, februari 07, 2010

Skön Söndag....

.... med strålande sol, värme i luften, droppande tak och lite lätt bakfylla (av dom stackars cidrarna jag drack....tål inget ^^ ) ....

Hade en mycket trevlig kväll igår så nu dagen efter så tar man det lugnt ute. Bra hålla hunden i full fokus på grisörat och bollen, hålla Erik slavandes med att kärra in veden och Fie lika dant...jo...en helt vanlig söndag ;)
Det är dagar som denna man känner sig glad för att vara levandes och seende. Så otroligt vackert det är när det är snö överallt och solen som gnistrar...fängslande nalta. Saknade bara att ta ut renskinnen och lägga sig i solen och njuta men jag är rädd man skulle blivit smått snöpulad av både vovve och Erik =)

Men jag hade ju några saker att göra i alla fall. Fick hacka bort isen vid stuprörets slut så att vattnet från taket skulle ha någonstans att ta vägen. Det är ju en fördel om vattnet kan fara fram den vägen den liksom är tänkt att ta. Det är ju inte bara för syns skulle vi lagt in dränerings slangen... vattnet som kom från stupröret va inte så himla kallt...men dock lika blött =)


Droppar från taken, rännan är inte förlängd än men det kommer....lugn ba =)
...*BRÖÖÖL*....måste skotta av altan snart. Blah, äre någe som är jobbigt så äre väl de....ursha mäg...
Erik gömmer sig bakom ask hinken, onda gubbe =)
Lajka va också ute, här tuggandes på ett grisöra..mmm...gött =)
Erik fick skotta fram dörrn till källaren, man måste juh få igenom skottkärran. Det är juh typ en fördel om man inte vill bära all jädra ved. =)
Busvovve =)
Här eldas det utav bara den, varmt skare va =) Härligt med den klarblåa himmelen, om man inte tittar neråt här skulle man kunna tro att det är vår å all snö är borta....
...men sen var det nån som skällde och man landa åter i verkligheten =)
.... i mitt vinterland....
Erik jobbandes med veden...Fislisa med ...efter en timme....

Måste DRAAAA ut henne ibland ^^

Bulltänna se frusen ut, mja....men snart kan man bada där igen. Med alla gäddor och abborrar...å annan fisk =/
Nä, nu dags att göra middag...
Hojt!

1 kommentar:

Elina sa...

Uschiamej, vad vackert ni har det där uppe just nu. Blått och vitt med röda hus. Mmmm.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...