torsdag, februari 18, 2010

Erik 30år ....söndag....

... ja, vi hade juh en hög med kompisar på Lördag här för att fira Erik som fyllde "gubbe" men på Söndagen kom några stycken också. Skulle ha lagt ut bilderna tidigare men det bara försvann ur min skalle. Kunde ha slagit vad om vad som helst att ja men dom ha jag lagt ut men icke, tur jag inte slog vad=)

På dagen kom Svärmor och Nisse på fika, lite smörgåstårta och tårta. Bjöd på kaffe från espresso maskinen han fick på lördagen av vännerna. Vissa hördes vara väldigt goda och vissa va lite starka men jag ha inte vågat röra dom än =) Jag ha nog problem att pussa Erik när han drukigt kaffe för det luktar skunk så hur tusan ska man dricka det då. Få dricka det med en klädnypa över näsan ;)

Smörgåstårtan verka ha vart en full träff i alla fall, va många som gillade den. Själv jaooo....rätt nöjd.... tyckte den va liiiiite för blöt i mitten men själva smaken va en 5 plussare =)


Hmmm, vad har Fie druckit å än vad det är som ge dig sånt smile vill jag också ha =)
Sedan på kvällen kom Sixten, Fie och Svärfar. Tippex va också med på ett hörn, Sixen bruka ha konsten att locka fram mina katter. Alla liksom bara älska han, djurvän som han är =)
Svärfar drog också till sig Tippex, eller så kan det va maten vid hans fötter som lockade =)
Smörgåstårtan uppäten, tårtan uppäten...ja nu var denna födelsedag över. Nu äre bara till att planera festen(erna) och sånt. Fundera starkt på maten, hmmm.......


Käkade igår burgare, jag gatt bara ta kort på den för alltså hemmagjord hamburgare är så jäddra gött ibland. Burgare med dubbel ost, sallad, dressing, ketchup, bröd och så två ägg till det. Ibland bacon på.....ååå......nu vart jag hungrig. =)
Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...