lördag, mars 26, 2011

Våffler....äppel paj......å götta =)

Som vanligt är man sååå duktig på att uppdatera sin blogg men bättre sent än aldrig. Jag får skylla på att jag ha så mycket som händer i mitt liv så jag inte ha tid....*host*....


< ---- In knövlad Myst!


Många måltider har kommit å fart så att säga, man vill lägga ut alla som är goda precis efter men då kommer disk, bort plockning, gäster ibland...kan bli så mycket att man hinner inte med att göra allt men ..ja....kommer lite uppdateringar på sånt nu =)


Konstaterade idag att va faan, Mars är snart över...vart ha den tagit vägen montro !?! Det tinar för fulla muggar och man kan faktiskt se en ljushet i det hela. Än fast det kommer hagel, snö...och stoooorm. Har suttit och planerat lite idag och finner att vi skulle behöva sommar NU och 7 månader framöver. Undra om man kan fixa med väder gudarna så att man kan få lite förlängd sommar....hmm....



Riff Raff 

Skinka, kryddig korv, purjolök, champinjoner, grädde, kryddor... gör en röra av det och så servera pasta till =)


Kladd Kake Muffins Split ;)

( två kladd kake muffins, vanilj grädde, skivade kiwi, banan, äpple, vindruvor )



Broder kom juh på besök i Söndags innan han fort till husvagnen sin, passa på att busa lite med Iza. Hon har juh liksom en massa överskotts energi över så det är bra hon får bråka lite.



Potatisgratäng med massa dill...



Oxfile fylld med knaper stekt bacon, vitlök och ört ost, persilja, dill, riven västerbotten ost. Till detta en potatis gratäng med massa dill och grönsallad med äpple och mandarin. Å så självklart vitlöks bröd till...mmm.... det om något är väll en söndags måltid =)



Denna rätt kommer att bli gjord mer ofta....oh yes =)

I veckan ha jag tagit det lugnt för att min höft vägrar ge sig, vissa dagar så har man så ont att man inte kan gå. Finns viss risk att jag kommer måste höftleds opereras men jag vill vänta till jag fått gjort magoperationen. Sedan när man rasar ner i vikt så kanske det börja gå bättre....kanske.....



Iza bus....




Ler är kul, allt som är ler kan man äta. Å allt som töar fram kan man äta.. =)


Fie va också ute och gick med vovvarna....möttes vid dammen....



Lajka



Fie ber på sina bara knän...eller hur var det nu =)



Groa och Grosse gräver sig ner till KINA!



Våfflor idag eftersom det var våffel dagen igår men igår han vi inte. Skulle handla lite i stan, Iza följde troget med och jag är så stolt. Lämnade henne i bilen två gånger, en gång kanske bara 15 minuter men andra gången över 1 timme. Hon ha inte tuggat på någe....låg å sov när vi kom. 




 Bjöd både Svärfar, Broder och Andre på lite käk och efterätt....verkar ha landat rätt i magen i all fall. 



Vart en hög våfflor över men jag skicka med svärfar och skickar imorr med broder. 
Bra han få någe å tugg på =)



Våfflor med grädde, jordgubbs sylt och drottning sylt =)



... broder ...


... Svärfar...



...Andre ..





Smul äppel paj och marsan sås, bra efterätt =)

Nä, nu äre dags att fika för min mage säger HUNGER!!!!!!!!!! Men imorrn blire 3 hemma gjorda pizzor med kyckling, tonfisk, korv...ja...separat så att säga =)

Hojt!

1 kommentar:

Elina sa...

Kladd Kake Muffins Split! Omgomgomg! :D

Men höftproblem!? Hoppas att det bara är som jag hade. Hade också svårt att gå pga svår smärta men fick gå till sjukgymnast. Inte helt bra men genomlidligt iaf. Hoppas det blir bättre efter magoppen. :)

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...