måndag, maj 31, 2010

Sommar och soliga daaaaagar....

.... om sommaren vill jag sjunga...eller...hur vare nu =)

Det ha vart så skönt ute idag, lite kyligare men ändå så varmt så fort man kommit mot solen. Nackdelen va att det blåste som faaaan men det svalkade skönt när solen hettade.
Satta några fler blommor idag, såg att jag köpt för många blommor också. Fick klia mig länge i huvudet innan jag kom på vad tusan jag skulle göra med dom. Men jag kan inte sitta och sätta en och en i krukor för då ha jag 100 krukor väldigt snart.
Kom på en ide...mohahaha.....kanske inte den mest effektiva eller mest attraktiva men tusan i mig .... min ide =)
Är det bra väder imorgon ska jag sätta igång med min plan.

Ha idag som sagt hållit på med blommor och bin, damsugit, städat lite, stört svärfar i hans arbete, busat med vovven och så ikvällst vart det att först fara till Björna för att slänga el material och tanka bränsle till gräsklipparen. Jag klippte ikväll gräsmattan och Erik fick gå å trimma, gräsklipparen tar liksom inte in sig på alla ställen man vill. Ser också att jag kanske måste ta en runda imorrn också, det va så långt så mycket bara viker ned sig när man kör...onda...onda....

Vovven var både lite lat men ändå busig, konstig kombo men den funkar. Hon luktade tyvärr död råtta så gos vart det lite av =)
Svärfar och Fie kapar bakan och kärrar in i våran källare. Nu har vi torken på där nere för blött och fuktigt kommer det att bli....
" Gooooodis, ge mig goooooodis eller ett grisöra duger också =) "
Mina rabarber växer som ogräs, måste ta några imorrn och kapa å frysa ned så jag ha till vintern . Rabarberkräm är så himla smarrigt inte bara på sommaren =)

Mina favoriter, måste dock köpa en ny blottande flicka för hon har spruckit hela hon. Ska va glad om hon klarar 1-2 år till =/Min groda har hittat sin rätta plats, mitt mellan en massa blommande blommor och fjärilar =)
Min..."lilla" blomma, mindre kruka få man allt leta efter =)
"Kattmyntan" vovven tyckte det luktade gött. Dock så käka hon inte upp den, mycket tacksam. Kisse vart tokigt i den ;)

Nä, nu ska jag klia sönder mina armar och händer, å så spela lite wow så här på kvällen innan det bär isäng.

Hojt!

1 kommentar:

Elina sa...

Naaw, vad gulligt med krukorna. :D Vilken sommardag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...