lördag, april 17, 2010

Trädavverkning på gården....

Nu tusan börjar vi med vår arbetet på allvar, idag tog vi bort en hög med trän från våran gård. Vi ska nämligen flytta infarten till gården så den är precis framför car porten som ska bli. Måste därför avverka nu så vi kan ta bort stubbarna så fort vi få hem en grävare. Det ser mycket naket ut, det har juh alltid vart träd där så ögorna är inte vana än. Men va öppet...va stort.....våran tomt kändes som som den vart trippel så stor....Man kan säga där snö slingan går skar bilen stå sedan och där bilen stor ska det bli gräsmatta.....
Nu måste vi bara komma överfund med vad tusan vi ska ha för träd där istället. För träd ska planteras men vad vet vi inte än. Löns inte köpa någe fråns man grävt klart. Nästa helg ska vi kapa bort andra sidan med träd.... gruva mig mer för den sidan för tusan.... då om något blir det naket.Min lykta får stå där helt ensam. Det första trädet vi ska plantera sedan ska stå precis bakom denna lykta....men de ä sen det =) Lyktan ska dessutom bytas ut till två tycken lyktor med kupor som går på el....Stora björken vet vi inte hur vi ska göra med än.... vi tror den och den som står vi vägen blir kvar men sen blire naket.
Lite virke men MYCKE ris...varför kan det inte va tvärt om =)
Vi hör med chefen hur man ska göra. Det är ju i alla fall hans tomt än fast vi bor här så man använder han som rådfrågning ;) Han va helt på...." Ta bort e".... Tror det kommer bli mycket snyggt när vi blir klar men det kan ta ett tag. Mycket som ska fixas... men nu är vi en bit på väg i alla fall =)

Nä, nu dags för mat och sen....ja det få vi se ;)

Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...