tisdag, januari 12, 2010

Fin vinterdag...

... både igår och idag. Nästan så man känner hur våren tränger sig på, knackar liksom på dörren. Satte upp gardiner på övervåningen igår och gjorde en stor städning så nu skriker övervåningen av vårkänslor. Samtidigt i går såg jag hur det droppar från taken....*känslan*....

Solen lyser inte så länge...jag bruka bli väckt av den i sovrummet runt 9 tiden och så runt 12-13 tiden går den över huset. Jag är inte ensam som tar vara på de tre timmar solen lyser in genom fönstret. Våran gamla katt Tippex lägger sig direkt när solen kommer in på fönster karmen och hoppar från fönster till fönster allt eftersom solen flyttar sig =)

Nu är bland den bästa tiden, det är inte så kallt ute så man fryser arslet av sig men snön ligger kvar och gnistrar så vackert när solen lyser. Den riktigt värmer idag, kan tänka mig skoteråkarna ha en suverän dag på fiske känna idag =)
Själv är man mestadels inne, städning av nedervåningen pågår, kaninburs städning och runt 5 tvätt maskiner (som igår). Mycket har blivit dragit på eftersom vi va borta på jul och sjuk under nyår och efteråt så jag ha inte städat/tvättat på tre veckor så nu tusan vare mycket att göra på en gång. Hänger mattor och tvätt överallt på nedervåningen, tur man bor själv i huset för det är hinderbana...tro inte sambon skulle blitt så glad över det ;)

Men förutom städning och tvättning idag så ha man hunnit med att ta några kort, bara visa liksom hur härligt vi har det ute nu ;)


Det är just så solen kommer över berget, men jag glad för dom timmar man har. Man får som en ny energi ...
*Burr*.... snickeriet ser hyfsat kallt ut. Tur man inte bo där inne....
Svärfars hus ser mer ut som en liten sommarstuga av all snö som lagt sig =)
Lajka va ute ett slag =)
Busning och klining pågår, en fjollrig Lajka va på ett tok/bus humör så det va bara att hålla i handskarna sin =)
Kasta boll är väll en favorit för gumman men tusan va tung den bollen blir efter ett tag. Fullpackad med snö och dreggel gör en lätt liten plastboll till en betongklump =)
Mjo, det står stilla ett tag men snart bär det av med byggning igen =)
Nähäpp, nu kan jag inte sitta här och dra fötterna. Pannan ska fyllas, tvätten ska tvättas och maten ska in i magen =)
Hojt!

1 kommentar:

Elina sa...

Guuh, vilka fina vinterbilder! Det ser riktigt härligt ut, med all frost och den blå himlen. Mmmmm... :D
Och ja, nu går vi mot ljusare tider. Det känns bra, det. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...