fredag, oktober 29, 2010

Planerings dags....

... det börja närma sig mot jul å jag känner för att sjunka ned i soffan framför tv:n och bara kludda iväg listor. Lister på allt som måste göras innan själva julen. 

I år kommer vi va hemma här så det blir ett moment...ja, eller några moment extra som måste göras för att jag ska va nöjd. Erik, Fie och gubbarna är säkert nöjd med att man bara kastar ihop allt på ett bord så är dom nöjd. Men neeeeeej...inte jag =)
Måste juh se till att alla klappar, mat och bak är klara för när vi far till mor och far. Vi lämnar en hög med julklappar där så får bröderna komma och hämta ;)

Så i år kommer jag nog bli klar med mat och bak 1 vecka tidigare än förra året....va ska man då göra?!? =) Den 10 December far vi juh upp å då måste allt va klart som ska upp. Kommer börja i november med att utsmycka så i december blire bak och mat. 

Mmmmm, längtar redan nu efter dofterna från revbenspjäll, köttbullarna, smågrisar, kakor......ojoj...hungrig!!! Jäkligaste är att min polyp i näsan har krympt efter lite hårt attakerande av cortison. Så nu känner jag vissa doften men hjärnan min är inte van, det är juh liksom 2-3 år sedan sist jag kände dofter så sånt jag vet luktar gött kan lukta spya =/ Stod och skivade fläsk som jag skulle steka och jag va nästan tvungen att sätta klädnypa i näsan för det lukta så groteskt. Fläsket var färskt men hjärnan säger annat....smått jobbigt!!!! Hoppas bara att julkakor lukta lika gött som jag minns dom...

Måste kolla vilka kakor jag ska göra i år för man ser från år till år vilka som är mer favorit än andra. Det blir bytt ut några i år och så tror jag det blir någon sort mindre.....tror jag...kanske.....

Vi hade snö här för ett tag sedan....men sen kom regn och sol å nu är allt borta.....suck! Jag vill ha snö så det i alla fall täcker gården med snö. Det blir mycket ljusare och mer julig känsla, det är tur att det är juh ett tag kvar. Svärfar är nöjd nu när det inte är snö för då kan han jobba med ett bygge han håller på med. Men till December vill han också ha snö......så vi är i alla fall två som vill ha snö =) Pappa vill inte ha snö....gubbe...slå han... =) Bara därför hoppas jag han få en meter eller två ..mohahahaha ;)


Oooo, julklappar är på väg in. Ha beställt en hög som kommer allt eftersom, dock ha jag en några kvar att beställa. Jag söker för fulla muggar efter just "DET" men jag glad att allt är i rullning igen i alla fall ;)


Nä, nu blire fika och så lite list skrivning!


Hojt!

1 kommentar:

Elina sa...

Blärk, låter ju inte alls kul med doftproblemet! Stoppa in två stora korkar i näsan. Då slipper du dofterna.. och de runt omkring dig får nått att skratta åt. Två flugor på en smäll! Haha! Pöss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...