lördag, mars 01, 2008

Er'e Fest eller ?!?

När sommaren är som varmast och man vill inget annat än bara dricka en kall cider och ta sig timmes långa dopp i sjön/havet/ ån beroende på vart man är=). Då ska Jag, Erik, Kjell och Sussi till Rock och Blues Festival i Flakasand! De va sussi som berättade om att det över hvudtaget fanns å jag nappa rätt snabbt. En festival som är i Kalix trakterna, kommer att bo i tält och allmänt ha det mysigt en helg =) Nu försöker ju både jag och Sussi att få med några från WoW gänget så man för en gångs skulle skulle kunna få träffa dom. Man ha ju liksom snackat ett år nu med många av dom men än inte hunnit träffa dom i person. Så därför skulle detta va jätte kul.

Man få liksom sova i tält och sovsäck, eller va du nu vill sova i =) Det blir liksom en capingtur men med uppträdanden och öltält...å så käk =)

Gå in på sidan och kolla lite, speciellt under bilder så se man hur mysigt det varka va. En liten fördel också är att vattnet är ju nära så det finns risk att lilla jag kommer ligga och blubba där =)

Nu in för sommaren så se jag att det verka bli rätt mycke fylla och fester framöver =) Det är liksom både

Storuman dagarna
Flakasand
Iron Maiden

Åsele marknaden

Midsommar festen
och mycket mycket mer. Jag ska fixa en almanacka på min sida så man kan kolla vad jag ha inplanerat och så. Jag måste bara fatta först hur man ska programera den och så vidare. Med min tur så kommer allt att skita sig men jag tro jag ska fråga lilla E om en höööög med hjälp =)


Ha väll sökt lite på nätet efter en men jag vet inte, jag söker antingen som en kratta eller så är det att det verka inte finnas för att lägga ut i bloggen, eller ?? Eller så kan det ju också va så att det inte riktigt vill funka för Kiwi som det ska funka =)

Jajja, nu åter till planeringen å se vad som händer. Hoppas bara Erik kommer få ta lite ledigt så att vi verkligen kan göra alla sakerna. Ändå ska vi ju va hemma och hålla på här. Grunden ska ju grävas upp så det är ju en rätt sån bra ide att han är ledig då =)

Nä, nu jag sova....

Gonatt Gött Fölk!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...