torsdag, oktober 04, 2007

Råtta eller Hamster?!?

Jag och Erik ha funderat på att skaffa en råtta eller hamster. Vi köpte ett bur för ca:2 år sedan men jag har aldrig fått tumme ur arslet och skaffat ett litet djur. De ha alltid kommit något i vägen.
Varför en råtta eller hamster tänker ni säkert nu. Jo, för att jag älskar dom små djuren. Vi ha två katter, ska skaffa en hund så småningom men vi känner att vi har inte plats för en hund. Huset är stort så där går det bra att ha en hund, men bilen...halllå...ska vi ha en minibuss när vi ska nån stans =) De två katterna tar liksom upp stora delar av baksätet, å ska man då till Stornäs. Vart ska jag då sätta hunden, på taket kanske =) Med tanke på att vi har alltid överfull bil varje gång vi far till Stornäs eller hem till Mamma och Pappa så hur ska man få få plats med en hund, än hur liten den må va.

Vet inte om vi ska fara och köpa den nu imorgon eller när det riktigt blir. Man ska ha tid att fara till stan.

Frågan är ju nu, en hamster eller en råtta. En råtta är lite mer aktiv och den är frän att sitta och kolla på alla kullerbytter och repklättring dom gör. Dom är helt enkelt mer dopade på lyckopiller =) Medans då en hamster är sööööta, dom måste ha lite lägre efterssom dom gilla att klättra i taket och slår sig lätt, Å när dom pular kindpåsarna fulla....så töööööt =) Ja, det blir nog något välldigt spontant när man står på djurbutiken för att välja =)

Ja, blir att fundera lite =)

Kram på er!!
Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...