onsdag, oktober 24, 2012

Film helg.....

Passade på torsdag till Måndag att va lite extra mycket hos Pelle i hans lägenhet så man fick gosa lite med katterna, då eftersom vi ha datorerna här i min lägenhet så i hans passar vi på att se film. Å dess filmer vart det denna gång....


Något hemskt ha hänt med ett flertal barn som bott på ett barnhem under en period, med Christian Slater och Tara Reid i huvudrollerna. Som vuxen märker Edward att han har minnes luckor sedan han var liten och bodde på detta barnhem. Han har redan som liten kunna känna av övernaturligt och är själv lite annorlunda. Med en snabbare hastighet förstår han att något måste ha hänt, vissa flashbacks för han lite nu och då. Och dom som säger att det finns inget att frukta i mörkret borde kanske ta sig en efter tanke ;)
Fast besluten att få veta vad som hänt där och far han tillbakas ....
Betyg 4/5


Vist ha vi alla funderat över vad som finns i Area 51, man ska aldrig säga aldrig liksom. Måste finnas en anledning till att vi inte få se vad som finns där. Kanske det är just detta som finns där ?? =)
Den är inte FÖR overklig utan det skulle inte förvåna mig om något som detta fanns, mena man är ganska korkad och blind om man tror vi är helt jävla ensam där ute. Mycket bra film, värd att se =)

Betyg 5/5


Alltså jag är juh ett FAN av Saw så detta var bara ett måste =)
Mary Shaw är en buktalare som har ett 100 tal dockor som hon står på scenen med, ända fram tills en dag ett barn utbrister i publiken att han kan se henne röra på läpparna. Dockan hon håller i blir lite putt kan man väl säga och från den dagen försvann också den pojken och ingen visste vart. Mary dog och blev begravd med alla sina dockor, men en dag får en man en docka på posten av någon okänd och helt plötsligt börjar saker hända. När allt blir tyst så du bara kan höra din andedräkt bör du se upp =)
Ingen film för folk att se om du inte gillar dockor men gilla du Saw så absolut, den va riktigt bra....
Betyg 4/5


Klassiker, Det av Stephen King är ju något man bara måste se. Har sett alla hans skräckfilmer å jag kan väl hålla med om att vissa är lite bättre och sämre än andra men jag mena han lyckas alltid hitta knappar på mig att trycka. Clowner ha jag väl inget emot men inte ä dom allt för söta....
Filmer handlar om en ond Clown som dödar en massa barn, han vet deras rädsla och skrämmer mer eller mindre dom till döds. Men dom "lucky seven" trodde sig tagit död på honom men ack så fel dom hade....
Betyg 3/5



Ett par bestämmer sig för att fara till deras stuga och tar med mannens syster och hennes nya flört. Mystiska mord ha hänt i skogen där dom har sin stuga, polismästaren försöker lugna lite med att säga dom har det under kontroll. En man kommer hem till dom blodig och ser han är skuren i magen, blir upplappad och det är en massa tjaffs. En kväll dör en i fanns i huset och dom inser att nån i huset är mördaren men vem ??
Jag tycker den hade vissa bra ja men samtidigt skratta jag på vissa ställen. Vilket jag inte vill göra när det är en skräckfilm så som film kanske en tvåa men som SKRÄCK film helt klart inge mer än en 1.....
Betyg 1/5


Ensligt jag så känns denna film lite underlig, inte helt min smak måste jag säga men Pelle gillade den =) Men vist hoppade jag till mer än en gång och ilningar gick genom ryggen när en av tjejerna här skrattade. Ett sånt där psykologiskt, dockliknande skratt....ursh!
2 grabbar, 2 tjejer gör road tripp för att besöka olika ställen efter vägen dom kan skriva en bok om. Ställen man bör och inte bör besöka och dom kommer fram till en mycket underlig mack som ser mer ut som en horror film mack. Dom får en beskrivning hur dom ska hitta åt ett ställe där "doktor död" kanske skulle kunna finnas. Men dom möts av en underlig film som inte låter dom gå, dom har som att slakta och döda människor en vardag.....
Betyg 1/5
Pelles Betyg 3/5



En häxa/woodo kvinna offrar ett spädbarn i en by för att ge sin döende styvson evigt liv eller liv över huvud taget. Men byborna dödar både sonen och styv mamman för länge sedan. Nu är huset till salu och ett ugnt par köper det och flyttar in, under ett flertal år har allt varit lugnt i byn tills mannen i huset hittar en grav plats med en woodo pinne stickandes ned i jorden och rycker upp den. Nu börjar allt om igen....
Vad som är lite speciellt med han som återuppstår är att han vart opererad när han va liten så han har ett förstört ansikte, en misslyckad operation kan man kalla det. Med tanke på vad filmen heter kan ni tänka er vad han gör med ansiktena =)
Betyg 4/5


Utspelar sig år 2098 i rymden, utforskar olika planeter för att se om vi kan leva på någon annan planet. Finns det nån planet som har samma luft som vi har, har rent vatten, har allt vi behöver. De upptäcker en dag att det faktiskt finns en planet som har allt och bestämmer sig för att fara dit. Men är dom ensam där ??
Som sagt, rymden, aliens, bläckfisk liknande bäbisar.....man ryser till lite nu å då. Svenskan Noomi Rapasch spelar med i en av huvudrollerna.
Betyg 4/5


Konpisar som ska fara in till stora staden för en av tjejerna vill flytta dit, men dom kommer inte fram för deras bil går sönder. Dom får lift av en lastbils chaffis och få sitta bak i lastutrymmet. Allt eftersom upptäcker dom att allt inte står helt riktigt till och dom befinner sig på ett ställe dom inte känner till.  Något klättrar på väggen och äter upp dom en för en, dom verka kunna klättra på väggarna som en spindel, dom suger blod som drakula och är så stark dom kan slita av kroppsdelar....men vad är dom? Hur ska dom lyckas rymma??
Betyg 2/5

Det var några filmer men vi har många fler att se så det kommer komma mera ;)

Hojt!

1 kommentar:

Karro :P sa...

vadå 5/5!?!?!? area 51 skulle av mig få en 2/5! tror jag garvade mig igenom hela XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...