onsdag, november 17, 2010

Valparna växer...

...så det knackar i knutarna!



Jag fick på måndagen börja va valp vakt eftersom Fie och Svärfar jobbar borta. Lajka både äter och dricker väldigt mycket just nu så hon pissar stup i kvarten =) Lite ovillig att gå ut ibland men locka man ett tag på henne så kommer hon. Lite misstänksam när man plocka upp valparna för lite god men hon är lugn så länge hon få snusa på den lite =)


Är så himla söta, gosiga och allmänt ...ja...BU URGULLIGA!!!! man blir så valpsugen så man kreverar. Inte sä länge kvar fråns dom öppna ögonen, då bli dom ännu sötare. En hona är paxxad till mig men jag ha svårt att veta än vem det är...dom ligger inte stilla vett du. Minsta lilla man petar i dom piper dom å Lajka ska dit å lukta, tvätta så man hinner faan inte =)


Få se vad svärfar väljer, om han vill ha en hona eller en hane. Tror inte han helt ha bestämt sig än....


3 dagar gammal!







4 dagar gammal!







Att vila sitt tunga huvud på mammas nos verka fungera perfekt, nöden har ingen lag...jag sover där jag vill sova till någon annan säger något annat =)


5 dagar gammal!




 Även Lajka kan somna vart som helst...såg nästan mysigt ut det där. Kanske man ska joina henne lite =)



 2 honor ligger i denna hög och en av dom ska jag ha...miiiin....bara miiiin =) Lilla sötnosen kommer få heta Iza, kändes som ett bra namn på en tik =)



Puss mamma =)

Idag när man haft ut Lajka ha hon vart mer uppåt på att gå ut. Hon till och med vart ute på egen liten rundtur så att säga. Hon vart både under snickeriet, runt huset, runt ladugården. Ja det är absolut mer än vanligt....hon bruka bara vara ute typ 2 minuter max och det är för att pissa =)

 Håller på här hemma med att fixa lite jul stämning genom att byta gardiner och jul pynta lite överallt. Det var några veckor sedan jag julpyntade ute och nu ser man verkligen resultatet allt slit =) Det är så himla mysigt när det är kolsvart ute och julbelysningen är på....man känner hur hela jag blir lugnare men ändå får en energi för hundra. Känner mig som ett varje varje år vid jul =)


Fåglarna här har fått lite julbelysning , såg igår också att två råttor satt under bordet...kräk!!!!


Tänkte jag skulle ta några kort nu när jag kan ta natt bilder...förra kameran fatta inte hur man skulle ta natt bilder så det vart inget av det. Men nu...ojoj va man kan mixtra och fixa. Panorama bild längst nederst på inlägget också. Snyggt och så enkelt =)




 Mina små julgranar fick plats i år igen och denna gången en lite uppdaterad belysning =) Ser inte snömannen och tomten på så långt håll men dom finns där =)



Mysigt va?!?! =)
Christmas time is near and Kiwi is feeling the joy and love =)

Hojt!

1 kommentar:

Karro sa...

Gud så söööta dom blivit!! Och smyckningarna blev riktigt bra! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...