torsdag, januari 12, 2012

Soliga dagar med mycke spring =)

 Ja nu börjar snödrivan på altan att växa sig så pass stor att kommer det mycket mer kommer vi inte att se ut alls från dom fönsterna. Det är juh inte heller en vanlig snödriva utan det är snödriva från takras. Vilket innebär att denna är skit tung och hård som sten. Förra året när vi skulle ta av från altan fick man hugga med spade å yxa bara för att bryta is skorporna. Å varje år tänker man samma sak....


"I år ska vi inte låta det växa massa snö på altan utan vi ska ta bort allt eftersom snön kommer å rasar."


BULLSHIT!!! På någe sätt ha man glömt det, det liksom rinner ur hjärnan som man skulle ha ett läckande såll till hjärna. Tycker sågspånet i hjärnan ska ha svällt så pass att det täpper igen alla hål men tydligen ha jag fel  =)



Igår va en riktigt fin dag ute, fick va ute å gå med en väldigt ivrig vovve. Men efter ett antal plums i djupsnö vart hon tamare, man kan trötta ut henne om man bara vill ;)

Solen är inte så himla hög men den är uppe nån timme och det är perfekt att då gå ut och allmänt suga upp dom fina strålarna...





Svärfar passade på att ta bort lite snö från gården, han är som tvungen att styra bort det hela. Han håller juh på i fulla muggar att ta hem träna från skogen å dom måste juh läggas nära vägen så när sågarn kommer i vår så ligger allt bra till hands.




Busning pågår för fulla muggar, tänka sig va stor våran lilla vovve ha blivit. Har några valp bilder som skärm släckare å hon är så söööööööt....vill bara äta upp henne =)


Frukost i morse, grovt bröd med sallad, mangoraja, grillad kyckling, gurka och tomat. Detta kan jag aldrig bli less på. Denna talrik räcker till två måltider, 264gram.....mums... =)
Nä, nu dags för mig att gå ut med hunna igen å så in å äta igen. Ja, äre denna goa macka säger jag icke nej =)
Hojt!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...