torsdag, augusti 05, 2010

Takstolar....

.... ja dom är smått tunga men dom går att lyfta upp om man bara vill. Lite jävlar anamma så är dom uppe på plats. Men på vägen dit ha man haft nalta att göra också. Men jag tro faan det går snabbare att bygga än att ta ned saker......

Vi ha tur med vädret nästan alla dagar i alla fall. Måndag sol, tisdag hett, onsdag regn och så idag hett och soligt. Fis lisa och Svärfar är ute och jobbar medans jag sitter och lägger ut bilderna på nätet. Finns inte så mycket jag kan hjälpa med nu när tak stolarna är uppe. Nu ska dom som spikar och skruvas fast å så....då smiter jag in =)


Jag ha juh i alla fall hjälpt till, å jag lär mig en jäkla massa. Finns en anledning till man är nyfiken och ifråga sätta allt...man lär sig saker =) Fick kolla genom mät instrumentet i förrgår...ha aldrig fattat hur faan man fixa det men nu vet jag ...lääätt juh =) Ha tur jag ha en svärfar som är tålmodig och vet att jag inte kan sååå mycket om bygge så han föklarar gärna. Men då och då skiner jag till och ge förslag och så blir det ett "Ja tusan, så kan man juh göra"....STOOOOLT!!!!!!!!! Jaha, Kiwi ha lite smarta ideer ibland...inte bara komiska frågor och hur när och varför =) Å en vanlig kommentar som jag sett jag använder varje gång man håller på med trä och bygge...." Men så ha inte pappa " eller " Jo men så ha jag sett pappa gjort" Hahahaha... han må inte va här just nu men pappa är den alltid jämför saker med =)

Lajka övervakar bygget så inget går fel, men hon är ett snubbel moment också. Fundera starkt på spika fast henne i gräsmattan så kan jag inte snubbla på henne i alla fall =)



Rakt å fint blire, kom inte detta bygge stå i all vått och torrt vette faan vad som gör det =) Det är inte så nog att det är bra bara det är PERFEKT på millimetern som svärfar säger =)

Vårat garage fungerar som en sop sortering ställe, av ställnings ställe, förvaring, torkning av tvätt, målning av fönster...ja....det är kaos just nu och inget kan Kiwi göra än.....gissa och det nöter på mig. VILL FIXAAAAA......oh *suck*Stackars lilla kycklig som Lajka biter på.....den saknar klor och huvud....tydligen god att gnäga på =)Väggen är på väg upp.....där är juh car porten så där ska det upp en vägg med en dörr på och två fönster. Så man se ned mot tjärna men slipper snön in mot bilen....


Allt se så jävla högt ut men det blir nog bra =)

Jaha....övervakarn ligg å hare bra se jah.....latis =)
Tuuuuungt men nu är det uppe, gick bättre än va han trodde det skulle gå =) Det va bara för att jag va med och hjälpte till lyfta upp...*host*.. =)
Det är några pelare till som ska upp....och några fler mindre takstolar. Sedan ska då allt annat skit på som plast, å....trä...å plåt....ja å sånt =)

Fie står mitt i dörren...ska inte bli så jäkuluses hög men ville bara påpeka vart den ska va =) Å sen ett fönster på vardera sida av dörren. Det blir såna där plastfönster man kan köpa....glas kände lite väl lyxigt att ha här...
Mina jordgubbar börja komma, dom är sena men satan så goda dom var =)

Nä, nu ska jag kila ned och se om det är någe mer jag kan hjälpa till med....annars blir fortsatt städning...övervåningen klar för idag.

Hojt!

2 kommentarer:

Ecke sa...

Dom jobbar på bra ser jag=)

Elina sa...

Det där blir ju DUNDER! Och vad stort och rymligt det blir! Det gillar vi. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...