tisdag, april 15, 2008


13 Saker som skiljer män från kvinnor!


1. Namn:
När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia. När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvet.

2. På restaurang:
När räkningen kommer slänger killarna en varsin hundring på bordet, trots att bara räkningen sammanlagt uppnår till 200kr. Ingen av dem har mindre och ingen av dom vill erkänna att de vill ha växel tillbaks. När kvinnorna får sin räkning åker miniräknare fram blixtsnabbt.

3. Pengar:
En man kan betala 20 spänn för en sak som kanske är värd 10 spänn om han verkligen behöver den. En kvinna kan betala 10 spänn för en sak som kanske är värd 20 spänn, trots att hon inte behöver dem. Bara för att den va på rea.

4. Badrummet:
Mannen har sex saker i badrummet: tandborste, tandkräm, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklam handduk. Medeltal på vad kvinnor har i badrummet är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera de flesta av dessa, än mindre säga vad dom är bra för.

5. Bråk:
Kvinnan får alltid sista ordet. Om mannen säger något efter det så betyder det att han startar ett nytt bråk.

6. Katter:
Kvinnor älskar katter. Män säger att de avskyr katter, men när kvinnan inte tittar klappar de dom och de blir så söta så.

7. Framtiden:
En kvinna bekymrar sig för framtiden tills dom hittar en man. En man bekymrar sig aldrig för framtiden – förr än han hittar en fru.

8.Framgång:
En framgångsrik man är en som tjänar med än vad sin fru spenderar. En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.

9. Äktenskap:
En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras trots att det inte blir så. En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras, trots att hon gör det.

10. Göra sig i ordning:
En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefon, läsa en bok eller hämta posten. En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar och möjligtvis jul, men bara då för att få smaka av julmaten.

11. Naturlighet:
Män vaknar lika snygga som när de lade sig. Kvinnorna förfaller av någon orsak under natten.

12. Barn:
Kvinnorna vet allt om sina barn: när de ska till tandläkaren, deras romanser, bästa kompisen, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål. Mannen är nätt och jämt medveten om att det bor små människor i hans hus.

13. Avslutande visdomsord:
Varje man bör glömma de misstag de gjort, det är ingen ide att tvä människor går ovh minns samma saker.

HOJT!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...